Schuijt Projectstoffering

Schuijt Projectstoffering is gespecialiseerd in het uitvoeren van kleine en middelgrote projecten voor vloeren, gordijnen en zonwering.
Niet voor niets is ons uitgangs punt “de vakman die naar u luistert”.

Zo installeert Schuijt nieuwe vloeren of het vervangt bestaande vloeren.
Door een op maat gesneden vakkundig advies en werkwijze gaan wij uit voor passende oplossing voor de opdrachtgever, die voldoet aan alle eisen als brandnorm, geluidreductie en rolstoelvastheid. Ook een advies over onderhoud hoort daarbij
Door onze ervaring zijn we dan ook sterk geworden in projecten met tapijttegels.

Zo hebben wij aandacht voor moderne producten zoals cradle to cradle, Co2 neutrale tapijttegels, gerecyclede materialen, en fijn stof beperkende vloerbedekking voor een beter werkklimaat.

Zoekt u gordijnen die transparant of lichtdicht zijn uiteraard met brandvertragende eigenschappen dan hebben wij een uitgebreide collectie met als laatste trend een geluidsreducerende werking.

Recent hebben wij een project gedaan met hotelkamers waarbij we ism een designer gordijnen met een eigen ontwerp hebben ontwikkeld.

Met een juiste regelbare raambekleding in uw werkruimte verbeterd het zicht op de beeldschermen. De juiste materialen en toepassingen zoals jaloezieën, twin of varioplisses, of screens vragen om een gericht advies en onze ervaring leent zich uitstekend voor.
Als binnen geen oplossing biedt kan ook buiten naar een toepassing worden gezocht.

Onze merken